El delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha mantingut un silenci sepulcral en relació als problemes que aquest cap de setmana han afectat l'aeroport del Prat. Tot i el que ha succeit al recinte aeroportuari dependent de l'Estat, el delegat ha passat la tarda al tennis, veient el partit de Rafa Nadal.

A les xarxes socials el popular només ha fet un parell de piulades. La primera per felicitar Nadal per la victòria l'Open Banc Sabadell. Una piulada amb el text “Enhorabona Rafa Nadal!” que ha acompanyat amb quatre fotografies de l’enfrontament de Nadal amb l’austríac Dominic Thiem. La segona publicació ha respost un comentari del periodista Miquel Calçada sobre el procés. 

L'altra aparició de Millo ha estat una entrevista que ha concedit a Europa Press per valorar l'actualitat política, en què no hi ha cap comentari sobre els incidents a l'aeroport del Prat. A l'entrevista, que ha tractat únicament el procés català, Millo ha assegurat que a Espanya només hi ha "una legalitat constitucional" i que "ningú ha d'intentar construir un relat extravagant de ciència-ficció dient que hi haurà un moment on conviuran dues legalitats".

Davant la pregunta sobre la possibilitat que l'Estat espanyol emprengui mesures contra el referèndum, com ara tancar col·legis electorals i precintar urnes, Millo ha defensat que "no cal anar tan lluny i el millor és concentrar-se a evitar-ho". En aquest sentit, Millo confia que el Govern català "recuperi el judici" i descarti un referèndum il·legal. 

Aquí s'acaba la presència de Millo a les xarxes i als mitjans aquest cap de setmana. Cap comentari o valoració dels problemes a la zona de duanes de l'aeroport del Prat.