El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona Lluc Salellas ha denunciat aquest dijous discriminació ideològica a l'hora de permetre l'assistència del seu grup a l'entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona, que aquest vespre presidirà el rei Felip VI.

Segons ha explicat a través de Twitter, el seu grup municipal va demanar a l'auditori de Girona, on se celebra l'acte, si podrien assistir-hi. La resposta va ser que només podia anar-hi l'alcaldessa i dos regidors, així que els cupaires van descartar la possibilitat d'entrar.

Aquesta tarda, durant l'accés dels assistents a l'acte, Salellas assegura que s'hi ha vist entrar regidors de Cs sense problemes. "Veten l'entrada per ser CUP Girona", critica Salellas, que reivindica que també són regidors i membres del Patronat de l'equipament.

Així doncs, demana que l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, deixi buida la seva cadira com a mostra de rebuig a aquest "vet" i al dur discurs que ahir va protagonitzar el Rei contra Catalunya en un acte al Congrés. També reclamen que l'Ajuntament deixi de participar en la Fundació Princesa de Girona.