Ciutadans ha carregat aquest dijous contra TV3 al·legant que "s'ha convertit en El Gran Hermano del procés". 

Al llarg d'aquesta legislatura, Ciutadans ha presentat diverses mocions sobre els mitjans públics. Aquest dijous, el diputat David Mejía ha estat l'encarregat de presentar una interpel·lació al Govern sobre TV3 i ha recriminat un cop més la falta de "neutralitat i rigor" de la televisió pública de Catalunya.

Des de Ciutadans han acceptat l'emissió del documental sobre l'Operació Catalunya Las cloacas del Interior a TV3 però han lamentat que no s'hagi emès cap documental sobre el presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). "Espero que per a la propera temporada estiguin treballant en Les clavegueres de Convergència, Les clavegueres del 3% o L'operació de Convergència", ha reblat Mejía.

"TV3 com a problema"

Jordi Turull, que ha intervingut al ple per primera vegada com a conseller de Presidència, ha assegurat que els judicis del Cas Palau es van retransmetre per directe a TV3 mentre que en el mateix moment que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, compareixia com a testimoni davant l'Audiència Nacional "TVE emetia un programa sobre com fer beixamel". 

Turull ha defensat la neutralitat de la televisió pública i ha assegurat que, per a Ciutadans, "el problema és la mateixa existència de TV3 com a eina d'immersió lingüística".