La diputada de Ciutadans Sonia Sierra ha acusat aquest divendres TV3 d'ometre informació als catalans, en el marc de la Comissió de Control de l'Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 

Sierra s'ha referit a unes suposades declaracions que va fer el secretari d'Estat d'El Vaticà, Pietro Parolin, durant una trobada amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. En aquesta reunió, els dirigents van intercanviar percepcions respecte el referèndum i, segons va declarar Sáenz de Santamaría, Parolin va assegurar que es tractava "d'una decisió que depenia de tots els espanyols".

"Entenem que aquestes declaracions són certes, perquè no les ha desmentit el secretari d'Estat", ha afirmat la diputada de Ciutadans. Així mateix, ha lamentat que les càmeres de TV3 "no donessin una informació important respecte el procés".   "Ometen informació i gasten els recursos de la televisió pública en fer un vídeo per anar contra un equip espanyol", ha afegit Sierra en referència a la promoció a favor de la Juventus per la final de la Champions, on s'enfrontava al Real Madrid.

Durant el seu torn a rèplica, el director de la televisió pública catalana, Vicent Sanchis, ha recordat a la diputada que "que algú no desmenteixi una afirmació no vol dir que l'hagi dit realment" i ha assegurat que cal analitzar on estaven els càmeres en aquell moment ja que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, estava també a El Vaticà però en un altre acte.

En una intervenció posterior, Sanchis ha assegurat que "tenen una part de raó".