Enganxada entre la portaveu del Govern, Neus Munté, i el portaveu parlamentari adjunt de Ciutadans (Cs), Fernando De Páramo, sobre el Corredor Mediterrani, durant la sessió plenària d'aquest dijous al matí. En una interpel·lació de Cs sobre l'acció de l'executiu, De Páramo ha carregat contra Munté -que havia reivindicat la infraestructura com a objectiu prioritari-, i ho ha relacionat amb el procés: "El que volen és el 'Descorredor Mediterrani'. Què faran? Un Corredor amb fronteres cada cinc minuts?", ha deixat anar. A això, la també consellera de la Presidència ha respost el dirigent de Cs recordant que el seu partit dona suport, al Congrés, a un PP que vol que el Corredor Mediterrani passi per Madrid.

"És increïble! Estan traslladant a la capital de l'Estat les prioritats de l'obra", ha exclamat Munté, que ha reivindicat que el Govern és "ferm defensor" del Corredor Mediterrani, que ha descrit com a "qüestió cabdal" per als ciutadans, les empreses i la competitivitat del país. Just abans, De Páramo havia apujat el to contra la consellera, en etzibar-li que "se li hauria de caure la cara de vergonya" en parlar del Corredor. "Si el que volen vostès és desconnectar, si volen marxar d'Espanya i de la Unió Europea, com volen connectar millor?".

Una colla de ganduls

D'altra banda, Munté i De Páramo també s'han enganxat perquè el diputat de Cs ha acusat els membres del Govern de "no fotre mai ni brot". A més, el portaveu parlamentari adjunt del principal partit de l'oposició ha insistit que Munté i el seu partit "han viscut sempre de la política", i ha afegit que s'apropa el seu "final de cicle". En el torn de rèplica, Munté ha lamentat el to emprat per De Páramo: "No tolero que parli amb aquests termes dels meus companys de grup parlamentari ni del Govern", ha apuntat la consellera, que també ha criticat les acusacions de "no fotre ni brot". Així, la portaveu de l'executiu ha conclòs que l'actitud de De Páramo ha estat d'una "indignitat suprema" i ha sentenciat que els membres de Cs són uns "mal educats".