La conselleria de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, que encapçala Meritxell Borràs, també treballa avui, 12 d'Octubre. Si més no, la seva cúpula, segons ha pogut saber El Nacional. Aquest matí, a les deu, Governació ha reunit el seu consell de direcció per despatxar temes del departament.

El consell, que s'encarrega de fer repàs dels projectes en marxa, habitualment es reuneix els dilluns, però la setmana passada es va decidir passar la cita a aquest matí i aprofitar així la jornada, atès que els assistents van deixar clar que no tenien interès a celebrar el 12-O. Per avui, té un ordre del dia d'11 punts, que encara s'estan treballant.

El consell de direcció l'integren la consellera, el secretari general, el secretari d'Administracions Locals, el d'Administració i Funció Pública, i el d'Habitatge i millora Urbana, la directora general de la Funció Pública, i els directors de l'Escola d'Administració Pública i de l'Agència d'Habitatge, els directors generals d'Administració Local, de Modernització i Innovació de l'Administració, el de Serveis, i el d'Afers Religiosos, a més del Cap de Gabinet de la consellera, la Cap de l'Oficina de Comunicació i de l'Oficina de Relacions Institucionals.

Tots ells s'han reunit aquest matí a al setena planta de la conselleria en una convocatòria ordinària, tal i com mostra la fotografia.