Catalunya en Comú s'ha reunit aquest divendres amb ERC i la CUP per tractar la situació política. La nova formació d'esquerres liderada per Xavier Domènech està fent una ronda de contactes amb les diferents forces polítiques i pròximament té previst reunir-se també amb el PSC.

Una setmana després de reunir-se amb el Govern, el coordinador general de la formació, Xavier Domènech, i la coordinadora de Comunicació, Elisenda Alamany, s'han reunit durant aquest matí amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general, Marta Rovira, a la seu dels republicans. L'objectiu de la reunió era els buscar punts en comú en matèria de polítiques socials o lluita contra la corrupció, i també s'ha abordat el referèndum de l'1 d'octubre. Els comuns encara no han decidit oficialment la seva postura, però ja han expressat la seva oposició al referèndum que planteja el Govern.

Aquesta tarda, Catalunya en Comú s'ha reunit amb la CUP. Per part dels comuns hi han assistit Domènech, el coordinador d’Anàlisi, Polítiques Públiques i Programa, Marc Parés, i la coordinadora de Municipalisme, Susanna Segovia. En representació de la CUP hi eren el portaveu del Secretariat Nacional, Quim Arrufat, i els diputats al Parlament Anna Gabriel i Albert Botran.

La setmana vinent Domènech, Ernest Urtasun, coordinador de Relacions Internacionals, i Lucía Martín, coordinadora de Societat Civil i Moviments Socials, es reuniran amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el secretari d'Organització, Salvador Illa.