El silenci que ha imperat a l'espai dels comuns en relació amb el documental de Las cloacas de Interior que ahir va emetre TV3 ha provocat sorpresa. Bàsicament pel contrast d'aquest silenci enfront de la indignació que des d'ahir al vespre remou les xarxes. El líder de Podem, Albano-Dante Fachin, va ser un dels dirigents d'aquest espai que sí que es va mostrar molt actiu en les seves denúncies durant l'emissió del reportatge. Però la seva resposta no va ser general entre els comuns i alguns usuaris de Twitter fins i tot s'han dedicat a repassar els perfils dels líders d'aquestes formacions per comprovar la seva reacció.

També el responsable de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, va convidar a visualitzar el documental abans que comencés l'emissió. 

Però també això va ser objecte de crítiques d'usuaris que li van retreure, entre d'altres coses, les acusacions de l'alcaldessa Ada Colau contra l'exalcalde Xavier Trias en la darrera campanya electoral a partir de les denúncies amb proves falses que recull el reportatge.