"Si cal pagar el preu de presó com ho van fer els nostres pares i avis el pagarem perquè volem estar a l'altura. Ho assegura el conseller de Salut, Antoni Comín, mentre recordava que "lluitem contra els mateixos adversaris, la mateixa cultura espanyola i l'autoritarisme". 

El conseller de Salut ha manifestat en un míting de partit a favor del referèndum de l'1-O que "l'única democràcia burra és l'espanyola" perquè només "hi ha dues vies: o negociació o repressió". 

"Només hi ha dues vies: o negociació o repressió i a les democràcies autèntiques no se'ls passa pel cap enviar policies", ha dit el conseller, que ha afegit: "les democràcies intel·ligents negocien i l'única burra que pensa que ho pot arreglar amb policia és l'espanyola".

Comín ha assenyalat també que el Govern central mostra "un grau de sordesa inquietant", per això, com a responsable de la salut pública, té "temptacions d'enviar brigades d'otorrinos". "Però em diuen que no n'hi ha prou, que enviï també oftalmòlegs perquè estan cecs", i "ara em diuen que també psiquiatres", ha afegit.

"La valentia a la qual té pànic Rajoy és la vostra, la dels anònims, milers de persones tossudament alçades" perquè "saben que és una arma imparable", ha assenyalat finalment.