Ciutadans a la província de Huelva va contractar des d’octubre del 2015 el lloguer d’un immoble de 350 metres quadrats que servia com a seu del partit a la província i pel qual pagava la suma de 1.300 euros mensuals. Segons ha avançat El Diario, l’arrendatari, Ruperto Gallardo, és portaveu de Ciutadans a la Diputació i a l’Ajuntament de Huelva. Segons els documents signats, hauria estat “en qualitat de president del Grup Provincial Ciutadans Huelva, càrrec que ostenta en virtut de l’acta de Constitució del grup i el nomenament públic en el Ple Orgànic celebrat el 3 de juliol del 2015 de la Diputació Provincial”. Gallardo és l’únic diputat provincial del partit de la província i, a més, exerceix de portaveu municipal a l’Ajuntament de la població.

El partit d'Albert Rivera també va abonar 23.553 euros a dues empreses de reformes i decoració per les obres a la seva seu entre novembre i desembre del mateix any. Els diners provenien de l’organisme provincial, fet que la Llei de Finançament de Partits prohibeix destacant que no es poden traspassar diners provinents de subvencions públiques per pagar despeses de formacions polítiques o de les seves fundacions.

El mateix partit es va defensar dient que les subvencions només s’havien aplicat per a tal finalitat durant 6 mesos, segons la mateixa font. La formació destaca que l’arrendatari era Ruperto Gallardo perquè era l’únic diputat. El mes de març es va decidir, suposadament, que l’espai donés servei a tot el partit, i no només al diputat, per tant, va passar a fer-se càrrec de la despesa Ciutadans.