Ciutadans ha situat al capdavant de les seves llistes per a les eleccions catalanes del 21-D les mateixes persones que van ocupar els llocs de sortida per a cada una de les quatre províncies en els comicis al Parlament del 2015.

Així ho ha anunciat en roda de premsa el secretari general del partit, José Manuel Villegas, que ha indicat que l'executiva nacional de Cs ha decidit que Matías Alonso ocupi el primer lloc en la candidatura per Tarragona, Jorge Soler per Lleida i Jean Castel per Girona.

La líder de Ciutadans en Catalunya i portaveu de l'Executiva, Inés Arrimadas, que ja va ser elegida en primàries el maig passat com a candidata a la Presidència de la Generalitat, encapçalarà la llista en la circumscripció de Barcelona.

A més, Villegas ha assenyalat que el sisè lloc per Barcelona l'ocuparà el periodista i politòleg Nacho Martín Blanco, un independent del que s'ha valorat la seva oposició pública al procés independentista i la seva defensa de "la unió i la igualtat de tots els espanyols" tant a les seves columnes d'opinió com en tertúlies en mitjans de comunicació.

Altres detalls que ha revelat Villegas sobre les candidatures, que es presentaran en un acte públic a la capital catalana diumenge vinent, és que Lorena Roldán passa de la quarta a la segona posició en la llista per Tarragona.