"No volem veure una altra desgràcia com la del 9-N. Rajoy ha d'actuar". Són declaracions del president de Ciutadans, Albert Rivera, que ha comparegut en una roda de premsa després de la reunió executiva del partit, on ha instat el Govern espanyol a no cometre "un ridícul com el del 9-N".

El líder de Ciutadans ha assegurat que no permetran que es repeteixi la situació del 2014 "amb urnes de mentida, col·legis electorals de mentida i cens electorals ficticis", és per això que ha ofert tot el seu suport al Govern espanyol, segons ell, la millor mostra de confiança i compromís que poden demostrar en referència al procés català". 

Pel que fa al suposat avís de la CIA sobre els atemptats de Barcelona, Albert Rivera ha assegurat que "un cop més Puigdemont ha mentit en un tema molt greu", el de Ciutadans està convençut que la nota va arribar als Mossos, ja que "confia en la informació i el rigor periodístic del mitjà". A més a més, ha demanat que tant el president de la Generalitat com el ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, compareguin per explicar si les policies que controlen tenien alguna informació que no van fer pública.

Per acabar, ha demanat als socialistes "que es posin al costat de la democràcia" i s'ha preguntat "fins a on pot arribar la bogeria de Puigdemont? Encara pujarà al baló i declararà la independència".