El vicepresident Oriol Junqueras vol ser “Sant Procés”. Així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Fernando de Páramo, durant la sessió de control al Govern aquest dimecres. De Páramo ha criticat la “supèrbia” amb què creu que tracta la resta de diputats de la cambra, “com si ho sabés tot”. El parlamentari de Cs ha dit que Junqueras “vol ser l’home bo, vol ser Sant Procés, vol avançar Puigdemont per l’esquerra”.

La pregunta de Fernando de Páramo, però, anava sobre què faria el Govern amb els sis milions d’euros “caiguts del cel” després que el Tribunal Constitucional hagi decidit que les partides pressupostàries quedaran suspeses si es destinen a l’organització del referèndum. El diputat ha fet una llista de coses que es podrien fer amb aquests sis milions d’euros.

El vicepresident del Govern ha replicat a Fernando de Páramo que tinguin la “santa barra” de “donar-nos lliçons”, quan des de Ciutadans estan donant suport al govern espanyol del Partit Popular, que ha “fulminat” el fons de reserva de la Seguretat Social i està “jugant” amb els diners dels pensionistes.