“Quan et reuneixes amb homes i et fas la rossa, però sense baixar la guàrdia, aconsegueixes molt més”. Aquest és un consell de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, per als lectors de SModa.

Cifuentes va participar en una entrevista per parlar de feminisme, però tot i això, va confessar que un dels seus mantres vitals és “sense talons no hi ha reunions”. Per defensar-se explica que té amigues “feministes que van perfectament arreglades”. La presidenta del PP madrileny continua defensant la seva tesi feminista dient que “el feminisme va canviant, abans hi havia més estereotips”.

Però que és fer-se la rossa? Això mateix li pregunta la entrevistadora i Cifuentes respon que “és fer-se la tonta, com si no t'adonessis de les coses”. La presidenta de la Comunitat de Madrid critica el que ella anomena “feminisme tradicional”, perquè, segons explica, “en algunes ocasions m’he identificat amb la defensa de les dones, però pagant el preu d’anar contra els homes”.

Cifuentes està convençuda que un cop s'ha aconseguit la igualtat legal entre gèneres només queden “micromaclismes”. Aquesta entrevista i les declaracions de Cifuentes han encès la xarxa, en què s'ha produït una allau de crítiques, com les de la portaveu del Govern Neus Munté, la portaveu del PSOE de l'Ajuntament de Madrid, Puri Causapié, el portaveu de Ciutadans a l'Assamblea de Madrid, Ignacio Aguado, la portaveu adjunta de Ciutadans a Madrid, Esther Ruiz, i Podemos, entre d'altres.

La resposta de Cifuentes 

La resposta de Cifuentes a tots aquells que s'han enfadat a les xarxes no s'ha fet esperar. En un comunicat ha dit que els que l'han criticat "la coneixen molt poc" i els ha acusat d'oportunistes i de "polítics carronyaires" que s'han aprofitat de la situació.

Cifuentes ha defensat que "en política no tot s'hi val". "Ja n'hi ha prou de polítics oportunistes que no dubten a torturar la realitat per aconseguir el titular que no són capaços d'obtenir exercint la política", ha deixat anar la presidenta de la Comunitat de Madrid.