Dues enquestes amb dos resultats ben diferents, però un denominador comú: la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, no sortiria mal parada pel cas LezoEl País i La Razón publiquen avui que l'operació que implica de ple l'expresident madrileny Ignacio González, no només no li passaria factura, sinó que, a més, en sortiria reforçada.

Segons el primer diari citat, el PP perdria suports i es quedarien amb 7,4 punts menys que a les darreres eleccions, però Cifuentes rebria més suport i els votants li donen un 63% de suport aprovant la seva "actuació política", mentre que el segon apunta que aconseguiria tres diputats més que el 2015, és a dir, tindria un total de 51 escons ocupats.

Tanmateix, però, segons l'enquesta d'aquest segon mitjà, la presidenta de la Comunitat de Madrid suspendria amb un 4,5 sobre 10, tot i que és la líder política que està més ben valorada. D'entre aquests, un 37,3% creu que Cifuentes està lluitant contra la corrupció, mentre que un 39,9% considera que no és així.

I no només això. Malgrat les diferents relacions de membres del PP en diferents casos de corrupció, els populars serien l'únic partit que sortiria més reforçat pels seus votants fidels. Gairebé 9 de cada 10 tornarien a votar-los, un 8,3% s'abstindrien i només un 2,8% donaria el seu vot a Cs.