Mariano Rajoy no pot començar el seu dia sense una bona sessió matinal de ‘running’ i compleix amb la rutina sigui on sigui, fins i tot durant els viatges oficials. Ho ha fet notar en diverses ocasions a les xarxes socials, on ha publicat fotografies dels exercicis diaris. En general, sempre se l’ha vist sol, però sembla s’ha cansat de sortir sense companyia i aquest dimecres s’ha buscat un ‘compi running’ i, a més, català.

L’escollit ha estat el seu cap de gabinet, Jorge Moragas. Aquest matí s’ha pogut veure a la parella d’esportistes corrent per una de les principals avingudes marítimes de Montevideo, on el president i el seu equip s’han desplaçat aquesta setmana en un viatge diplomàtic.

A la imatge que Rajoy ha penjat a Twitter, se’l pot veure caminant, amb anorac i pantalons curts, bastants metres per davant de Moragas. El cap de gabinet apareix, al fons de la imatge, també amb pantalons curts i lluint la samarreta de l’equip de futbol brasiler Chapecoense, amb qui ahir van coincidir i els van regalar dos equipaments oficials.