El portaveu i regidor d'ERC a l'Ajuntament de Vic, Joan Ballana, ha publicat una segona carta dirigida al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, després que la primera es fes viral. 

En aquesta nova publicació a Facebook, Ballana explica a Rajoy que els "han arribat milers de cartells i paperetes de propaganda del referèndum per empaperar tota la ciutat". És més, acompanya el post amb fotografies de l'equip republicà a la seva seu de Vic amb caixes i caixes de material de l'1-O.

El regidor també apareix amb una d'aquestes caixes etiquetada amb el nom de Mariano Rajoy. "A vostè li deixem unes 100 paperetes a l'armari que hi ha darrere de la porta", l'informa. "L'armari està tancat amb clau, però segur que els seus lacais l'obren amb un cop de peu", ironitza.

"Ai, senyor Rajoy, dormi bé aquest cap de setmana perquè sé que vostè la prepara grossa per a la setmana que ve... però no ens mouran!", reivindica, i afegeix que "nosaltres ja hem guanyat i vostè i els seus ja són l'escòria d'Europa".