El líder del PSC, Miquel Iceta, ha demanat en una carta que el president del Govern, Carles Puigdemont, es reuneixi amb els presidents dels diferents grups parlamentaris abans del dijous a les 10h, quan acaba el termini perquè Puigdemont modifiqui la seva posició sobre la declaració d'independència.

 

La motivació de la carta és l'anul·lació de la sessió plenària del Parlament d'aquesta setmana. Això ha motivat Iceta a reunir-se amb Puigdemont per expressar-li el seu punt de vista sobre la resposta del president al requeriment del govern espanyol.

"La no celebració del ple del Parlament corresponent a aquesta setmana ha impedit que els presidents dels grups parlamentaris puguem traslladar-li les nostres respectives opinions", ha exposat el socialista en la carta al president.

Per aquest motiu, Iceta demana una reunió de Puigdemont amb tots els presidents de grups parlamentaris sigui de forma "individual o col·lectiva".

Termini: dijous

Iceta vol expressar el seu posicionament abans del dijous, dia en què acaba el termini perquè Puigdemont modifiqui la seva posició sobre la declaració d'independència.

El president del govern espanyol va donar al president fins al dilluns 16 a les 10 del matí per respondre al requeriment. Després de la primera resposta, en què oferia dos mesos de diàleg a Madrid, es va obrir un nou termini que acaba aquest dijous, 19 d'octubre, a les 10 del matí.