El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, s’ha mostrat convençut aquest diumenge que el cas Palau i el cas 3% acabaran “implicant directament” l’antiga Convergència i part dels seus dirigents, com l’expresident Artur Mas i l’exconseller Germà Gordó. “Mas acabarà com Pujol, havent de renunciar al títol honorífic i al despatx d’expresident de la Generalitat”, ha vaticinat Carrizosa, que ha tornat a insistir que l’actual president del PDeCAT ha de respondre políticament per les declaracions de Millet i els Montull en seu judicial.

Des de Cs no es veu, però, amb bons ulls que la compareixença de Mas sigui ja aquesta setmana al Parlament, tal com ha demanat l'expresident. “El moment en què es produeixi l'han de decidir els partits que ho demanen i no el mateix Mas”, ha assenyalat Carrizosa.

Sobre l’informe del Consell d’Europa, el portaveu parlamentari de Cs ha apuntat que ‘avala’ la reforma del TC “més enllà de les tergiversacions i l’exercici de trilerisme que es fa des de Catalunya”.