El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat aquest diumenge que denunciarà un usuari de xarxes socials que li ha enviat un missatge per Facebook  amenaçant-lo de col·locar una bomba sota del seu cotxe.

En un apunt a Twitter, Puigdemont titlla de "covard" l'usuari, que apareix sota el nom de Jorge Fernández Hernández en una captura de pantalla, i diu esperar que la justícia actuï. "Aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba al meu cotxe. La denúncia hi serà. I espero que la justícia actuï", ha publicat.

En la captura del missatge, que ha adjuntat al 'tuit', el presumpte autor insulta el president català i li diu: "Tens el poble català dividit i tu cada vegada més diners a la teva cartilla. Una bomba sota del teu cotxe, alerta". "Els països catalans no existeixen, subnormal", finalitza el missatge, datat en les 17.12 hores de dissabte.

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ja ha elogiat la reacció del president i ha emplaçat la justícia a ser ràpida i "eficaç".