La denúncia de l'Associació de Premsa de Madrid (AMP) sobre Podemos, on els acusava d'"assetjament personal" i "amenaces" a periodistes, segueix aixecant polseguera. Ara és el humorista i presentador Andreu Buenafuente qui qüestiona la denuncia de l'Associació. En el seu programa Late Motiv de Movistar +, que justament ahir celebrava el seu programa número 200, Buenafuente qüestionava que en el comunicat de l'APM no es deia qui, ni quan, ni perquè havien patit aquestes amenaces. 

Buenafuente va ironitzar sobre les possibles amenaces i sobre el mètode que utilitzen per fer-les: "Jo tinc curiositat. Com assetgen els de Podemos? Iglesias et fa un espetec quan passa pel teu costat? T'envien a Errejón posant la cara del nen del Sisè Sentit? Com ho fan?". 

En el seu monòleg humorístic inicial, Buenafuente també assegura que en el comunicat de l'APM, "de les 5 W del periodisme, només n'han fet servir dues: el 'what the fuck' i el Word". Tot això, per acabar concloent que la "solució de tot, com sempre, la té Rajoy". Buenafuenta assegurava, en clau d'humor, que el president espanyol "ha recomanat a Podemos que es comuniqui amb la premsa a través d'un plasma. La premsa es queixa igual, però tu no t'assabentes perquè no estàs aquí. Mariano sempre té la clau", va concloure abans de canviar de tema.