"Acabem la feina, no tenim cap altre remei que continuar junts per guanyar el referèndum", són declaracions de Mireia Boya com a resposta a l'entrevista que Marta Pascal ha ofert a El Punt Avui. Boya ho ha dit al programa de Catalunya Ràdio de Xavi Freixes. Aquesta és la rèplica que Boya ha fet a les declaracions de Pascal, en què va afirmar que "hagués preferit uns altres companys de viatge". "Jo li diria a Pascal que els canvis que estem fent requereixen que caminem tots junts cap a la independència", ha dit Boya, també referint-se a les declaracions que es van filtrar de David Bonvehí, coordinador del PDeCAT.

La diputada de la CUP ha justificat les declaracions de Pascal atribuint-les als problemes que està tenint el partit. Pel que fa al referèndum, Boya ha remarcat la urgència de fixar una data i una pregunta perquè pugui començar de forma immediata la campanya pel 'sí'. Ha insistit que el seu partit continuarà pressionant el Govern perquè defineixi aquests termes. 

D'altra banda, ha avisat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que no pactaran cap cosa que no sigui un referèndum amb els comuns: "No acceptarem un altre 9-N". Finalment, ha tornat a fer una crida a la unitat i s'ha mostrat convençuda amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont: "Nosaltres confiem en ell", ha acabat Mireia Boya.