El diputat de la CUP Benet Salellas ha parat els peus al presentador d'Al rojo vivo, Antonio García Ferreras, després que aquest ha considerat normal l'aplicació del 155 i la reacció que ha tingut el govern espanyol contra la independència. "Segur que vostè no s'imaginava que el govern espanyol diria 'ah molt bé, com que heu fet una mena de protesta l'1 d'Octubre amb urnes, i heu proclamat la independència, ens asseiem a parlar...", ha retret Farreras al dirigent de la CUP. Però Salellas l'ha contradit frontalment. "A vostè li sembla normal que l'única solució sigui la violència? Que l'Estat pegui? Que l'Estat empresoni gent? Això li sembla normal d'un Estat democràtic? A més anorrea les institucions democràtiques, i imposa el castellà a les institucions", ha afegit.

El diputat de la CUP no ha acceptat la versió de Ferreras en el sentit que el Govern no estava preparat per a la independència, sinó que ha precisat que en realitat "va pecar d'ingenuïtat" en creure que la situació es podia resoldre de forma democràtica i amb diàleg. "Ningú s'imaginava que el règim del 78 reaccionaria amb tanta violència", ha afegit amb comprensió cap a la situació del Govern, mentre recordava que no és un problema només del PP, sinó també dels socialistes i Cs.

L'al·lusió als tres grans partits espanyols ha provocat una nova topada amb Ferreras, visiblement incòmode. L'entrevista ha estat tensa, a causa dels punts de vista totalment contraposats, i Salellas ha arribat a demanar finalment a Farreras que "no caricaturitzés la CUP". "Li ho agrairia", ha afegit. "Plantegen la CUP com una gent que fa les coses perquè sí, que no té cap sentit el què fan...", s'ha queixat Salellas. Farreras ho ha negat, i s'han acomiadat.