El Govern no assistirà a l’acte d’inauguració del Barcelona Meeting Point, que se celebra a partir de demà a la Fira Barcelona, perquè es considera menystingut pels organitzadors, segons ha pogut saber El Nacional, ja que no han informat l’executiu de l’agenda de l’acte d’inauguració, a l’espera de saber l’horari que més convé al representant del govern espanyol en funcions.

Així ho expliquen els consellers de Governació, Meritxell Borràs, i Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en dues cartes que han fet arribar al delegat especial de l’Estat a la zona Franca, Jordi Cornet. “Quan falten vint-i-quatre hores per a la inauguració de la fira, encara no coneixem l’hora oficial, pendent de l’agenda del representant del Govern en funcions de l’Estat”, asseguren Borràs i Rull en la carta que ha fet arribar a Cornet.

 “Com a delegat especial del l’Estat del Consorci de la Zona Franca i president del Barcelona Meeting Point que sou, estic convençuda que enteneu que aquest menyteniment i informalitat envers els membres del Govern de Catalunya i de tots els assistents fan que haguem de declinar la invitació a la inauguració”, assenyala la consellera de Governació, Mertixell Borràs, en una carta. 

El Meeting Point és una fira de referència dels sector immobiliari a nivell estatal i aquest any celebra la seva vigèsima edició. El seu responsable és el delegat especial de l’Estat a la Zona Franca, Jordi Cornet, que és també secretari general provincial del PP de Barcelona.