Els portaveus de la plataforma ‘Barcelona con la selección’ (BCLs) han denunciat a la fiscalia provincial de Barcelona un intent d’agressió i amenaces. Els fets es remunten al passat dimarts quan membres d’aquest col·lectiu van participar a un acte organitzat per les joventuts de Societat Civil Catalana (SCC) a la UAB.

Segons els denunciants, quan els integrants de ‘Barcelona con la Selección’ van sortir de l’aula en la que es desenvolupava l’acte amb intenció d’agafar els Ferrocarrils de la Generalitat, un grup de joves del col·lectiu “antifeixista” els va seguir i es va encarar amb ells.

Els denunciants asseguren que els van insultar a crits de "feixistes de merda", "fills de puta "," espanyols, us matarem "," nazis, fora d'aquí ".

Els membres de la plataforma a favor de la selecció espanyola han explicat que van haver de fugir corrents cap a l'estació dels FGC, “on van entrar perseguits pel grup esmentat, el que va obligar als integrants de BCls a saltar a les vies del tren i creuar fins a l'altre andana per intentar eludir als que els amenaçaven. L'arribada d'un tren en direcció a Sabadell els va permetre eludir els violents, els qui els van increpar en tant el tren va romandre a l'estació, tot això amb la presència de testimonis i la seguretat”, detallen a través d’un comunicat.