El cor de les tres banderes de Ciutadans, a l'interior d’un col·legi públic.

Això ha passat a Reus, concretament a l'escola Sant Bernat Calbó, on l’AMPA del centre ha penjat de forma perfectament visible el símbol del partit d’Albert Rivera.

Segons avança ReusDiari.cat, el mitjà s’ha posat en contacte amb la presidenta de l’AMPA de l’escola, que ha assegurat desconèixer que el cor pertanyia a Ciutadans. “La vam penjar [la bandera del cor] perquè es veien les tres banderes i volem que ens estimem tots. Ja traurem el cors i posarem les banderes, si cal”, hauria confessat la presidenta.

Arrimadas i cúpula Ciutadans Catalunya Sant Jordi 2017   ACN

El cor de Ciutadans. Imatge: ACN

Pel que fa a la direcció del Sant Bernat Calbó, la directora hauria declarat al citat mitjà que a l’equipament escolar no hi pot haver cap símbol polític. “Si volen ficar-hi banderes, que ho facin, però això està associat a un partit”, ha explicat. Tot i això, aquest dimarts la directora no s’havia posat encara en contacte amb l’AMPA, malgrat que feia una setmana que hi havia la bandera penjada.

Finalment, arran de la publicació de la notícia, aquest dimarts a la tarda s’ha decidit retirar la bandera de l'entrada de l'AMPA.

ALBERT RIVERA EFE

Rivera mostra una foto d'una presumpta escola on hi penja una estelada. Imatge: EFE

La notícia arriba el mateix dia que Ciutadans ha presentat -i perdut- al Congrés una proposició de llei per crear una agència independent que assumís les funcions de l'Alta Inspecció Educativa. Això, arran dels presumptes casos d'adoctrinament que els de Rivera afirmen que hi ha a l'escola catalana.