La cap de llista de Ciutadans per al 21-D, Inés Arrimadas, considera que ''és l'hora de la gent normal, dels ciutadans'', i ha criticat els independentistes dient que no respecten les resolucions judicials o s'indignen quan els citen a declarar. ''La gent normal no es riu de les resolucions judicials i no se salta les lleis esperant que no els passi res'', ha afirmat Inés Arrimadas en un míting a la Seu Vella de Lleida, davant unes 200 persones.

La candidata dels taronges ha dit que els independentistes es creuen "per sobre" de la gent i que "es poden saltar les normes". En aquest context, creu que ''és l'hora de la gent normal, dels ciutadans, de la gent honrada i treballadora que sap que Catalunya som tots''. Per Arrimadas, aquesta és la seva aposta: defensar una millora del sistema de finançament més just per a totes les comunitats i un pla de xoc perquè retornin les empreses que han marxat "a causa de la independència".

Crítiques cap a Iceta

Fent referència al debat d'aquest dijous a la nit a TVE, ha assegurat que s'han vist clarament les dues perspectives per allargar el procés: votar directament els independentistes, o votar altres formacions de manera indirecta per fer tripartits. En aquesta línia, ha criticat el representant del PSC, Miquel Iceta, dient que el seu partit és "una via indirecta" per allargar el procés independentista i que "l'únic canvi de veritat és votar Cs", ja que és un vot "clar, nítid i respectuós". 

Creixement a Lleida

Per últim, Arrimadas augura que a Lleida ha crescut el suport a Ciutadans des de 2015, i per això ha vaticinat que es farà ''un foradet'' per al tercer diputat de la demarcació. La cap de llista ha assegurat que Catalunya no és només l'independentisme ni els qui pensen com Puigdemont, i ha anhelat una Catalunya ''per a tots''. ''No ens faran callar'', ha dit categòricament Arrimadas, ''per penjar uns ninots de cap per avall''.