La sectorial d'Administració pública de l'ANC i la Intersindical-CSC han convocat una vintena d'assemblees informatives als centres públics de treball per organitzar una resposta dels funcionaris de la Generalitat a l'aplicació de l'article 155. Les trobades formen part de la campanya '#del155alaRepública'.

En un comunicat, la Intersindical-CSC explica que no descarten organitzar una "gran assemblea pública" o "alguna mobilització" contra la "situació neocolonial a la qual s'està sotmetent el nostre país". En un manifest publicat a la pàgina web de la campanya –del155alarepublica.cat- "servidors i servidores públics" denuncien que l'aplicació del 155 és una "vulneració dels seus drets laborals" i els "deixa en una situació d'incertesa legal".

Així doncs, rebutgen " categòricament el control" de l'administració per part de l'estat espanyol i exigeixen la posada en llibertat dels consellers.

Les properes assemblees, segons el compte de Twitter de la campanya, seran dimecres 15 de novembre a l'Agència Catalana de Residus i dijous 16 al Departament de Salut.