L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) explicarà les garanties del referèndum de l'1 d'octubre a través de més de 100 actes a Catalunya, en els quals participaran membres del Govern i diputats de JxSí.

En un comunicat aquest dimarts, ha explicat que aquests actes s'emmarquen a la campanya 'garanties.cat', que facilita als diputats poder explicar-se i garanteix el dret a conèixer de primera mà" tota la informació sobre el referèndum.

De fet, aquest mateix dimecres s'iniciarà aquesta campanya amb 40 actes simultanis en ciutats com Barcelona, amb la presència del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i la diputada de JxSí Marta Pascal, i Vilafranca del Penedès, amb el conseller de Presidència, Jordi Turull.

Els diputats Lluís Llach i Anna Caula participaran en un acte en Girona, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, en un a Vilanova i la Geltrú, amb la presidenta de la Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras.

Durant la resta del mes de juliol, la ANC organitzarà més actes en ciutats com Lleida, L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, Vic, Mataró, Igualada, Reus i Valls, n'entra d'altres.