Aquest dimecres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la Unió Europea donava premis a les Dones Inovadores. Entre les finalistes nominades, dues catalanes: Isabel Trillas i Gemma Galdon. Després de l'acte, que va tenir lloc al vespre a Brussel·les, Galdon va criticar la falta de suport del Govern català durant l'entrega. Citant un tuit del delegat del Govern a la Unió Europea, Amadeu Altafaj, on parlava del partit del Barça contra el PSG de Champions, Galdon assegurava que els "nostres representants tenen altra feina que donar suport a les dones el 8M". 

Galdon és analista de polítiques públiques, sòcia fundadora de Eticas Research & Consulting i investigadora en el Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona. A més, però, és tertuliana en diversos mitjans de comunicació catalans i responsable de l'Àrea de Tecnologia, Privacitat i Seguretat de Podemos. 

Altafaj, però, li ha picat el crostó i ha assegurat que el seu "menyspreu és injust". El delegat del Govern explica en una piulada que van intentar contactar amb ella, sense obtenir resposta, i que a més les responsables d'Economia i Comunicació van ser a l'acte amb ella per donar-li suport i fer-ne difusió.

De fet, des del compte oficial de la delegació es van fer diverses piulades sobre les guardonades.

Galdon, però, hi torna, i es pregunta irònicament si "venir a saludar i fer una foto és la definició de suport a la innovació de la delegació del govern a la UE? Mentre el màxim responsable tuiteja sobre futbol?".