Una molt destacada representant de la burgesia barcelonina, l'hereva dels laboratoris Almirall, Susana Gallardo, s'ha gravat ella mateixa votant avui amb una bandera espanyola al coll i assegurant que ha emès el vot entre quatre i sis vegades.

Gallardo, fins fa uns mesos esposa d'Alberto Palatchi, quan era propietari de Pronovias i encara una de les principals fortunes d'Espanya, apareix al començament de la gravació preparada amb la bandera per votar. "Com que són tan demòcrates em deixaran votar tres o quatre cops", afirma l'hereva dels laboratoris Almirall, productors del popular Almax, contra l'acidesa estomacal.

En una segona part del vídeo, tot i que no ho mostra, assegura que ha introduït el vot en quatre col·legis. "Aquesta democràcia catalana és de puta mare, mai havia votat tant en la meva vida!", s'exclama, després d'explicar que li han retret que és una provocació el fet de dur la bandera espanyola al coll.

Quan una senyora li diu que porta moltes hores fent cua, ella confessa: "Jo vaig així, em faig la simpàtica i em deixen votar".

"Això és democràcia, cony, aquí es vota non stop", s'exclama en un altre moment de la gravació l'hereva, que compta al seu curriculum amb una sòlida formació a Oxford. "Ja porto sis col·les! A votar, collons!", afegeix.

En un dels centres l'avisen que no pot entrar amb un símbol dins de l'escola i s'hi nega.

Admet que no s'han ficat gaire amb ella, que pot portar la bandera que vulgui, "fins i tot vosaltres podeu portar les il·legals, que sou uns cagadets", diu al seu suposat públic.

I, al final, un cop torna a casa sense problema després de l'experiment, la conclusió: "Han de veure que la realitat catalana no són ells, som molta gent i que no ens hem d'amagar. No passa res!".

El vídeo va córrer ahir a través de whatsapps fins al punt que es va acabar publicant fins i tot a mitjans de Madrid.