El líder del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, ha tornat a carregar contra TV3. En un tuit penjat al seu mur, Albiol assegura que la televisió pública catalana seria "l'enveja de Joseph Gobbels", a la qual cosa afegeix "societat malalta". Goebbels va ser ministre de propaganda i il·lustració popular del Tercer Reich d'Adolf Hitler.

El motiu d'aquest atac és el suposat retuit que el perfil de Twitter del 324.cat hauria fet a una usuària que difonia una fotografia on es veien unificats els logotips del PSOE i el PP, i els barrejava amb símbols sexuals. La fotografia pretenia ser una masturbació de la mà socialista a l'au dels populars.

Per tot això, Albiol ha fet un tuit dient que el fet que "TV3 retuitegi aquest insult és una evidència més que la TV pública de Catalunya seria l'enveja de Joseph Goebbels. Societat malalta". Tot i això, segons abans havia fet un altre tuit amb el mateix missatge, però canviant "societat malalta" per "vomitiu". Aquest l'ha esborrat.

No és la primera vegada que Albiol ha criticat TV3 i l'ha titllat de manipular la informació i d'anar només dirigida a una part de la societat catalana.