Picabaralla a Twitter entre l’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i l’actual tinent d’alcalde, José Téllez, per un suposat linxament a un assessor del PPC que va ser confós amb el regidor Téllez.

L’actual líder dels populars al Parlament, Xavier García Albiol, ha publicat aquest dimecres un tuit on explica que “ahir al camp de futbol del Sant Roc de Badalona, part del públic gairebé linxa un assessor del PP”. Així, afirma que el suposat linxament no era a causa que fos del seu partit, sinó perquè va ser confós amb José Téllez, “el regidor de la CUP que va desacatar”.

Albiol no fa cap judici dels fets ocorreguts, però acompanya l’explicació amb una emoticona de riure, que fa pensar que es pren a broma la qüestió:

Al tuit ha respost el mateix Téllez, qui va estripar la resolució judicial el 12-O a les portes de l’ajuntament badaloní, que, afirma, no ha volgut posar-se al nivell d’Albiol. Així, ha volgut deixar clar que “no és motiu de broma que algú pateixi un intent de linxament”, i ha instat l’assessor del PPC a “denunciar”, a més d’assegurar que tindrà el “suport” de l’Ajuntament de Badalona:

Al cap d'una estona, el regidor de Guanyem Badalona en Comú ha volgut aclarir que no ha rebut "amenaces de linxament" per part de ningú, ja que "la ciutat és molt més respectuosa que alguns dels seus representants":