El candidat del PPC a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, ha declarat avui que li causa "preocupació" sentir el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i ha afirmat en aquest sentit que "Catalunya no pot estar en aquests moments tan complicats en mans d'aventurers i oportunistes".

Així ho ha manifestat en un acte en el qual el PPC ha presentat el seu lema de campanya, "Espanya és la solució", que acompanyarà una imatge d'ell en els cartells electorals.

"En moments tan seriosos com aquest, els constitucionalistes hem de tenir les idees clares", ha afirmat Albiol, que també ha demanat a Rivera que tingui "una miqueta de serietat".

D'aquesta manera s'ha expressat en relació amb les declaracions sobre Podem del president de Ciutadans, qui avui s'ha referit en una entrevista dient que "se suma" "allà on veu l'oportunitat de liquidar el marc constitucional". Contràriament, la setmana passada Rivera va afirmar que considerava Podem "un partit que respecta les regles del joc".

Ha remarcat la importància que el PPC tingui una "força decisiva" després del 21-D per "marcar criteris", atès que el seu partit té "les idees molt clares" i no "projectes dubtosos", perquè "més enllà de les circumstàncies, quan creiem que el camí que cal seguir és el millor, avancem".

També ha advertit que "si els independentistes tornessin a tenir majoria, tot el que hem patit seria poca cosa respecte del que vindria en el futur".

A l'acte hi han assistit també els membres de la candidatura del PPC Andrea Levy, Santi Rodríguez, Esperanza García i Daniel Serrano.