El 3/24 sembla que no va retuitejar un tuit d'una usuària de Twitter en què apareixia una fotografia on es veien unificats els logotips del PSOE i el PP i que pretenia representar una masturbació de la mà socialista a l'ocell dels populars.

Segons han explicat fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a El Nacional, aquesta piulada "pot ser –segons els primers indicis– fruit d'un ús fraudulent d'aquest compte, aliè a la redacció del 3/24", i, per tant, es tracta d'una acció "totalment no controlada", fet que, subratllen, "lamentem profundament".

La CCMA vol deixar clar que el seu compte de Twitter "no serveix per fer retuits" i asseguren que, després de tota la polèmica que això ha generat, i que va fer empipar de valent el líder del PP català, Xavier García Albiol, "s'ha iniciat una investigació per localitzar la procedència de l'accés fraudulent" i, també, "s'han aplicat protocols de seguretat per canviar els codis d’accés als perfils de les xarxes socials".

Albiol va fer un tuit carregant fort contra TV3 i posant sobre la taula que el fet que "retuitegi aquest insult és una evidència més que la televisió pública de Catalunya seria l'enveja de Joseph Goebbels. Societat malalta". Tot i això, segons abans havia fet un altre tuit amb el mateix missatge, però canviant "societat malalta" per "vomitiu".