Forta discussió al ple d'aquest dijous de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. El regidor d'ICV-EUiA Antonio Polo ha insultat i empaitat el membre de l'ANC i de la CUP Santi Andalús després que tragués un cartell amb la imatge de Franco i amb el missatge "No votes el 1 de octubre. No a la República" durant una de les seves intervencions.

Així ho explica Elmon.cat, que explica que el PP havia presentat una moció en què demanava que l'Ajuntament no habilités urnes i rebutgés el referèndum de l'1-O. Precisament per això, l'ANC i la CUP van decidir llegir una carta i aixecar els cartells amb la cara del dictador. 

Polo, que ja s'ha posicionat en contra del referèndum, es va dirigir directament a Andalús, que relata: "Jo li he dit que s'havien carregat la classe obrera i que ara s'estaven carregant la nació. En aquest moment s'ha muntat un sidral i els regidors d'Iniciativa m'han començat a insultar i a dir-me nazi", al mateix temps que assegura que han intentat agredir-lo físicament i que l'han empaitat fins que els regidors d'ERC s'hi han posat pel mig.