Aquest primer dimecres de campanya estarà marcat per la manifestació independentista a Brussel·les i pel primer debat televisat dels candidats a TVE a les 22:15h. El debat, moderat per Quim Barnola, comptarà amb la presència del conseller Jordi Turull (JuntsXCat), Roger Torrent (ERC), Miquel Iceta (PSC), Inés Arrimadas (Cs), Xavier García Albiol (PP), Xavier Domènech (CatComú) i Carles Riera (CUP).

JuntsXCat

Matí: Manifestació a Brussel·les amb Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Lluís Puig a les 11:00h. Ubicació: Plaça Jean Rey, Brussel·les, Bélgica.

ERC

Matí: Manifestació a Brussel·les amb Toni Comín, Meritxell Serret i Marta Rovira a les 11:00h. Ubicació: Plaça Jean Rey, Brussel·les, Bélgica.

Cs

Matí: Inés Arrimadas inaugura la carpa de Ciutadans a Plaça Universitat

Tarda: Míting a Mataró amb David Mejía i Juan Carlos Girauta a les 19:00h. Ubicació: Hotel URH Ciutat de Mataró, Camí Ral de la Mercè, 648, Mataró, Barcelona.

PSC

Matí: Roda de premsa de Miquel Iceta a l'Agència Efe a les 10:00h. Ubicació: Agència Efe, Barcelona. A les 11:30 Iceta realitzarà un acte dedicat a les polítiques de gent gran. Ubicació: seu UGT.

CatComú

Matí: Roda de premsa de Xavier Domènech a l'Agèngia Catalana de Notícies a les 11:00h. Ubicació: ACN, Barcelona.

Tarda: Míting a Manresa amb Xavier Domènech i Ska Keller, presidenta del grup Verds-ALE a l'Europarlament, a les 19:00h. Ubicació: Teatre Kursaal, Passeig de Pere III, 35, Manresa.

PP

Matí: Xavier García Albiol atendrà els mitjans a les 10:45, ho farà acompanyat del president del PP d'Andalusia, Juanma Moreno. Ubicació: Mercat del Prat, carrer del Riu Llobregat amb Ronda Sud.

Tarda: Andrea Levy atendrà els mitjans a les 17:15. Ubicació: Mercat nadalenc de Sagrada Família, Carrer Mallorca amb Carrer Sardenya.

CUP

Matí: Participació a la manifestació de Brussel·les amb Joan Coma a les 11:00h. Ubicació: Plaça Jean Rey.

Tarda: Míting a Deltebre amb Xavi Milian a las 19:30. Ubicació: Pavelló Josep Luque, Avinguda La Pau.