Un acudit gràfic publicat al diari Segre ha fet enfadar l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros. El també president del PSC ha publicat una carta al director en el diari en el qual va aparèixer el passat 11 de novembre un acudit gràfic que es dirigia directament al PSC.

En la citada vinyeta apareixia el logotip del PSC ratllat amb tres creus acompanyat del següent text: "El PSC anirà a les eleccions del 21-D amb els hereus d'Unió Democràtica. Aquesta il·lustració ha molestat l'alcalde de Lleida, que en l'edició d'avui del Segre ha qualificat l'acudit com "irrespectuós" i "destructiu". 

Ros ha anat a buscar el diccionari per a cercar el significat de la paraula acudit. Tot amb l'objectiu d'assegurar que la il·lustració no compleix amb la seva funció. "Quan un suposat acudit utilitza les sigles del PSC per escombrar-les o fer-hi ratlles, només es pot interpretar que es volen destruir i anorrear les sigles", deixa anar el socialista.

Segons el president del PSC, la intenció de la vinyeta és "menystenir i eliminar la labor d'un partit històric" en un moment en què —des del seu punt de vista— la política ja no és "confrontar idees", sinó més aviat la "destrucció" de l'adversari polític.