La CUP repartirà els seus diputats i càrrecs electes arreu de Catalunya per ser presents als actes de la Diada organitzats per l'ANC i Òmnium en cinc punts del país. A més, els cupaires també assistiran a les principals convocatòries organitzades per l'Esquerra Independentista (EI) a Barcelona, Reus, Salt i Lleida.

Barcelona

Les diputades Anna Gabriel i Gabriela Serra, i la regidora de la CUP-Capgirem Barcelona, Maria José Lecha, aniran a la manifestació "A punt" organitzada per les entitats sobiranistes. S'espera que la mobilització s'estengui des del passeig de Sant Joan (des de l'Avinguda Diagonal) fins al passeig de Lluís Companys (a l'entrada del Parc de la Ciutadella).

Des d'aquí es desplaçaran cap a plaça Urquinaona, on a les 18:30h l'Esquerra Independentista ha convocat la seva manifestació. Allà hi seran Gabriel, Lecha i se'ls afegirà la diputada Mireia Vehí. La formació política acabarà el dia a la plaça Comercial, davant del mercat del Born, on Anna Gabriel intervindrà en un acte polític.

Berga

L'alcaldessa de Berga, Montse Venturòs, la diputada de la CUP-CC, Pilar Castillejo, i el representant del secretariat nacional de la CUP, Dani Corpàs, participaran a la fila zero de l'acte de l'ANC i Òmnium al Passeig de la Pau. A la capital del Berguedà, on la CUP ostenta l'alcaldia, és l'únic punt on l'Esquerra Independentista no organitza cap acte durant la jornada.

Salt

La Diada cupaire començarà amb un acte polític a les 13:30h, on parlarà el diputat Benet Salellas. Tot seguit, tindrà lloc un dinar popular amb actuació musical a la plaça del Teatre de Salt. A la tarda, Benet Salellas i Albert Botran es desplaçaran fins al passeig dels Països Catalans, des del carrer Cervantes fins al carrer de Miquel Martí i Pol, a la manifestació de l'ANC i Òmnium.

Lleida

A primera hora del matí, la CUP serà present a l'ofrena floral al Roser. A les 12h, hi ha convocada una manifestació de l'EI a la plaça de la Paeria. L'últim acte abans de dinar serà a les 13h a l'Avinguda Blondel 3, davant del Caixa Fòrum. Allà hi seran les diputades de la CUP-CC Mireia Boya i Eulàlia Reguant.

A la tarda, a la riba del riu Segre, entre el Pont Vell i la passarel·la del Liceu Escolar, les diputades participaran a la manifestació descentralitzada "A punt". 

Reus

Els diputats Sergi Saladié i Joan Garriga-Nana han confirmat la seva presència a la manifestació convocada per l'ANC i Òmnium a la Rambla Nova, des del Balcó del Mediterrani fins a la plaça Imperial Tarraco. Al vespre, a les 20h, hi ha prevista una manifestació de l'Esquerra Independentista al Mercat Central de Reus, on els dos diputats també hi participaran.