El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat la destitució del seu cap de gabinet, Reince Priebus, que ha estat assenyalat aquesta setmana pel nou director de Comunicació, Anthony Scaramucci, com a responsable d’una sèrie de filtracions que l’afectaven.

Priebus, suposadament, s’havia posicionat contra Scaramuccci en assabentar-se del seu nomenament, la qual cosa va desencadenar un cisma en el qual el cap de gabinet ha optat per la discreció. En canvi, el director de Comunicació no ha escatimat crítiques i ha arribat a qualificar Priebus de “maleït esquizofrènic paranoic”, en declaracions a un periodista de The New York Times.

Trump ha fet aquest anunci al seu Twitter, on ha lloat el fins ara secretari de Seguretat d’Interior. “Estic encantat d’informar-vos que acabo de nomenar al general John F.Kelly cap de gabinet. És un gran nord-americà i un gran líder. John ha fet un treball espectacular en Seguretat Interior. Ha estat un veritable estrella de la meva Administració”, ha publicat Trump.

En un últim missatge, el president també ha agraït a Priebus el “servei i dedicació al país”. “Junts hem aconseguit moltes coses i estic orgullós d’ell”, ha dit a les xarxes socials.