Tres persones han mort en les proximitat d'un tribunal de Moscou en un tiroteig entre la policia i els integrants d'una banda armada acusada de diversos assassinats, segons han informat diversos mitjans russos. Les víctimes mortals serien els atacants, que han estat abatuts per la policia. També han resultat ferits d'una banda un membre de la Guàrdia Nacional i dos agents de policia.

Les persones que han mort pertanyien a una banda que es coneixia com els GTA, en al·lusió al Grand Theft Auto, un popular videojoc molt violent. Tot pel seu modus operandi.

Aquestes persones, reunides en una banda criminal, es dediquen a atacar els vehicles i a disparar indiscriminadament a les persones que viatgen en ells. Segons una testimoni, s'han arribat a sentir fins a 20 trets.

Els successos han tingut lloc quan cinc dels processats que acudien al tribunal per a ser jutjats han intentat donar-se a la fuga prenent les armes dels policies que els estaven vigilant. L'episodi ha començat a l'ascensor, segons han informat les forces policials russes. L'edifici ha estat desallotjat després del tiroteig.