Els mitjans internacionals ja s'han fet ressò de l'anul·lació de les corrides de toros a Catalunya.  De fet, alguns ja ho van publicar la setmana passada, quan alguns mitjans com El Nacional, va fer públic que la decisió ja estava presa. Avui, però, hi han tornat a insistir. 

La BBC, per exemple, n'ha publicat la notícia estrictament, però també un anàlisi dels fets del seu corresponsal a Madrid. James Badcock ho relaciona amb la independència de Catalunya i explica que així com les lleis de la desconnexió han quedat suspeses immediatament quan el govern espanyol n'ha presentat el recurs, aquesta decisió ha trigat a arribar. A més, explica que les autoritats catalanes ja han dit que faran tot el possible per evitar la tornada dels toros, pel que preveuen nous enfrontaments amb el govern espanyol. 

A l'altra banda de l'oceà, ho publica el conegut The New York Times, en una crònica firmada pel seu corresponsal des de Barcelona. Raphael Minder explica que la decisió ha indignat simultàniament independentistes i animalistes. L'article també explica la prohibició dels toros a Catalunya, aprovada el 2010, es va produir just una setmana després que el Tribunal Constitucional anul·lés part de l'Estatut; i ho vincula amb l'escalada posterior de "tensions entre els polítics de Barcelona i Madrid, que han crescut de manera significativa".

El prestigiós Financial Times també ha destinat el seu corresponsal a fer aquest tema. Amb un titular força potent: "El Tribunal de Madrid dictamina en contra de la prohibició a Catalunya dels toros". A més, Tobias Buck interpreta que aquesta prohibició provocarà una "reacció furiosa a la regió i l'obertura d'un nou front en el conflicte entre Madrid i els independentistes catalans". Citant paraules del conseller Josep Rull, asseguren que el govern no pensa acatar aquesta decisió. 

També el corresponsal del diari italià La Repubblica es fa ressò de la notícia assegurant que "tornen les corrides a Catalunya" després de sis anys. En la seva crònica, el corresponsal explica que la majoria del Parlament català va prohibir aquesta "festa nacional espanyola" i que, per tant, amb aquesta decisió Madrid "desafia" Barcelona i crea un nou capítol en la batalla entre govern estatal i independentistes.

La versió europea de Politico, també parla del tema. En l'article s'explica que el Parlament va prohibir els toros el 2010 perquè ho considerava "una pràctica cruel amb els animals", tot i que els contraris a la independència asseguraven que "es tractava més d'un tema nacionalista que de drets animals". El diari cita un tuit de l'alcaldessa Ada Colau per assegurar que no s'acatarà la decisió judicial.

El francès Le Monde també cita el tuit de l'alcaldessa Ada Colau per explicar que Barcelona es declara "antitaurina" i per explicar que les institucions catalanes rebutgen tornar a permetre els toros a Catalunya. El rotatiu també assegura que la decisió del tribunal "no és una sorpresa" tenint en compte que hi ha "una majoria conservadora".

El De Morgen, un dels diaris flamencs més coneguts, explica en un curt article l'anul·lació d'aquesta prohibició, que s'argumenta en el fet que la prohibició excedeix les competències del govern català. També asseguren que la decisió provocarà "fortes reaccions d'activistes animalistes i els separatistes catalans". A més, expliquen que "la febre independentista segueix augmentant a la regió de 7'5 milions d'habitants". 

La CBS News també se'n fa ressò, però s'agafa a un text publicat per l'agència Associated Press per explicar l'anul·lació de la prohibició. Amb tot, explica la decisió judicial, i també la reacció del Govern de desoir la sentència i evitar que els toros tornin a Catalunya.