La policia de Brussel·les ha obert foc contra un vehicle al districte de Molenbeek després d’una persecució a gran velocitat i el conductor ha declarat que hi duia explosius.

El sospitós, que encara no ha estat identificat, conduïa un Citroën Picasso matriculat a Alemanya, i ha rebut un impacte a la roda que va provocar la seva aturada.

La policia ha acordonat la zona esperant l’arribada dels cossos de l’exèrcit encarregats de la detecció d’explosius, ha afirmat Ine van Wymersch, portaveu de la fiscalia de Brussel·les.

Testimonis a la zona han afirmat també haver sentit un parell d’explosions controlades, i s’espera encara la identificació del conductor i la possible vinculació amb un hipotètic atac terrorista.

El districte de Molenbeek, suburbi de la capital, es va fer famós fa uns mesos per haver acollit una cèl·lula de l’Estat Islàmic vinculat amb els atacs terroristes a Paris el novembre del 2015, que va causar 130 morts, així com amb els atacs a Brussel·les quatre mesos després, que van matar 32 persones.