El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, continua aixecant polseguera en el panorama internacional. Ara ja no només en l'àmbit polític i social, sinó ara ha arribat fins i tot al món de la música. El cantant Luis Fonsi s'ha indignat amb una versió que ha fet el líder veneçolà del tema Despacito per promocionar l'Assemblea Constituent, el seu intent per perpetuar-se en el poder.

Diumenge passat, el líder veneçolà apareixia en el seu programa de televisió dominical versionant la cançó del cantant porto-riqueny. "Despacito, abre bien los ojos y mira a tu gente. Tiéndeles la mano hoy, mañana y siempre, que son tus hermanos los que están al frente [...] Despacito, ejerce tu voto en vez de las balas, ve con tus ideas siempre en paz y en calma", deia el president en una cançó en la que es ficava amb l'oposició.

Ara, el reconegut intèrpret ha criticat que la seva cançó hagi estat utilitzada com a "propaganda" per "manipular la voluntat d'un poble que està demanant a crits la seva llibertat i un millor futur". Així ho ha fet saber el mateix Fonsi a través d'un comunicat difós a Twitter.

Maduro i el seu Despacito

Aquest és el vídeo en el qual el president Maduro presenta la seva versió de l'èxit de Fonsi.