Diverses persones han resultat ferides aquest dissabte a la ciutat alemanya de Munic en ser atacades amb un ganivet per un home que després de l'agressió ha fugit, segons han informat les forces de seguretat. "Operatiu policial a la plaça Rosenheimer Platz. Agressor fereix amb un ganivet diverses persones", informava la policia passades les 9.30 hora local a través del seu compte de Twitter.

En successius missatges, la policia ha cridat la població a romandre a les seves cases i evitar la zona mentre l'agressor continuï fugit i ha informay que tots els agents disponibles participen en l'operatiu per donar amb l'home. Segons la policia, l'agressor, d'uns 40 anys, va vestit amb uns pantalons grisos i una jaqueta de xandall verd, porta una motxilla i un matalàs isotèrmic, i ha fugit en una bicicleta negra.

De moment, la policia desconeix els motius que han portay a l'agressió. Segons el diari "tz", diverses ambulàncies han acudit al lloc dels fets i també un helicòpter es troba sobrevolant la zona.