Donald Trump encara no és president dels Estats Units -no ho serà fins el dia 20 de gener-, però la seva figura ja està envoltada de tot tipus de polèmica. Si a principis de setmana saltaven totes les alarmes en saber-se que vol posar el seu gendre com un dels principals assessors a la Casa Blanca, avui la nova polèmica ja és trending tòpic. 

Es tracta de l'etiqueta #WaterSportsGate, que corre a tot gas per les xarxes. Segons un informe publicat per Buzzfeed, tot i que encara no verificat, els serveis d'intel·ligència del Kremlin podrien tenir informació sobre el president electe que l'involucraria en un suposat escàndol de pervesió sexual, durant una visita a Moscou. Segons el document, Trump hauria contractat prostitutes per dur a terme una 'pluja daurada'. Aquest terme -també conegut com a 'WaterSports'- és un joc fetitxista que consisteix en orinar sobre una altra persona. 

Aquest joc sexual, el president electe l'hauria practicat al Carlton Hotel, on havien dormit el president Obama i la primera dama Michelle Obama en un dels seus viatges oficials. Una de les fonts citades pel document assegura que el president electe va demanar a les prostitutes de fer aquest tipus d'actes sexuals al llit on Obama havia dormit durant el viatge.

El president electe ha utilitzat el seu mitjà habitual per dirigir-se a la premsa, el Twitter, per negar aquestes acusacions, i ha assegurat que es tracta d'una notícia falsa i d'una autèntica "cacera de bruixes".

Malgrat la seva negació, les xarxes socials segueixen bullint amb aquesta notícia i els usuaris s'han apuntat ja a fer tot tipus de bromes al respecte.