Una frase de la corresponsal d'RTVE a París explicant l'atac terrorista que va tenir lloc ahir a la capital ha disparat la polèmica. Aurora Mínguez, la periodista en qüestió, va entrar en directe a través de connexió telefònica al telenotícies vespre de TVE.

Durant la seva crònica, hi ha un moment en què fa referència a unes declaracions de la candidata del Front Nacional, Marine Le Pen, fetes aquell mateix vespre en un debat televisiu. "La candidata ha tornat a insistir: 'la meva obligació és protegir els francesos, és veritat que no existeix el risc 0, però realment estem vivint el risc 100%'", explicava Mínguez reproduint les paraules de Le Pen.

Tal com es pot escoltar al minut 42:50 del vídeo, com a conclusió de la crònica, la periodista afegeix: "I aquesta nit, malauradament, la realitat dóna la raó a Marine Le Pen". Aquesta ha estat la frase que ha indignat a molts espectadors, que ho han fet notar a les xarxes socials.

Les crítiques han arribat a tal punt que la pròpia periodista ha hagut de fer un tuit per explicar les complicades circumstàncies en què estava fent la crònica en directe:

Aquests són alguns dels comentaris que s'havien vist a Twitter: