No han guanyat les eleccions, però han millorat resultats i han crescut en expectatives, després de la desfeta dels comicis de l'any 2015. Parlem del partit britànic dels laboristes, que en les eleccions d'aquest dijous va aconseguir 29 diputats més i va arribar als 261 escons. Tot i quedar a 57 diputats de distància dels conservadors, la diferència en percentatge de vot entre els dos grans partits és només d'un 2,4%. 

Motius, doncs, de celebració per al líder del partit, Jeremy Corbyn, més tenint en compte que el mes d'abril passat, quan es van convocar les eleccions, les enquestes li donaven una distància percentual de 20 punts. Aquest gran resultat dels laboristes explica que Corbyn ho hagi volgut celebrar. Una celebració que ha tingut un punt incòmode i desafortunat, quan ha protagonitzat l'anècdota de la jornada electoral

Es tracta del moment en què ha celebrat la gran majoria del seu partit a la seva circumscripció, Islington Nord, juntament amb la diputada que ha guanyat al sud, Emily Thornberr. Un error de coordinació ha fet que Corbyn s'hagi quedat sol intentant estrènyer-li la mà i hagi quedat molt a prop dels pits de la seva companya. 

L'incòmode moment ha arrencat el somriure de diversos usuaris de Twitter, que ja han aprofitat el vídeo per fer-ne GIF, memes i tot tipus de bromes. 

MAY EFE
ELECCIONS Victòria amarga de May, que perd la majoria absoluta Carlota Camps/Albert Acín
corbyn efe
eleccions regne unit Corbyn demana la dimissió de May El Nacional