Una persona ha mort i quatre més han resultat ferides en un atac amb un ganivet en un supermercat d'Hamburg, al nord d'Alemanya, segons ha informat la policia.

D'acord amb les primeres informacions, l'atacant s'ha llançat a ganivetades indiscriminadament contra les persones que es trobaven al supermercat, una de les quals ha resultat morta.

La policia d'Hamburg ha assegurat també que el sospitós ja ha estat arrestat. Tot i que de moment es desconeixen els motius de l'atac, diversos mitjans alemanys especulen, però, amb que l'atac podria ser un intent de robatori.

Un mitjà alemany ha publicat que l'atacant és un radical islàmic conegut per la policia. Segons el mateix rotatiu, és un palestí nascut a Aràbia Saudita que havia entrat a Alemanya com a refugiat el 1991. Aquesta informació però, no ha estat confirmada per cap font oficial. 

Alguns testimonis de l'atac haurien afirmat que l'agressor havia cridat "Alá és gran" abans de la primera agressió. 

Els fets han tingut lloc sobre les tres de la tarda i tant sols han transcorregut uns minuts fins que la policia ha rebut la primera alarma. Quan han arribat al lloc dels fets, han acordonat la zona i han desplegat un fort operatiu policial.

L'home ha intentat escapar però ha estat perseguit per un grup d'entre vuit i deu persones que han aconseguit reduir-lo fins que ha arribat la policia. 

El portaveu de la policia d'Hamburg ha assegurat que s'investiga en diferents direccions i que de moment no es pot donar cap explicació de quin és el motiu de l'atac. Inicialment han informat que es tractaria d'un robatori, però minuts més tard han rectificat i han afirmat que la investigació estava oberta. 

L'atac s'ha produït enmig d'un clima d'alarma generalitzada per alerta terrorista. De fet, Hamburg va ser escenari a principis de juliol d'un impressionant desplegament policial, amb més de 20.000 agents, per protegir la cimera del G20.