Eugeni Celery ens presenta aquesta setmana un peça elaborada amb llet de cabra a la formatgeria Tòrrec (Lleida): el Blanch de Tòrrec.


El característic sabor d'aquest formatge és degut principalment a l'edat de les seves cabres, cabres en la seva majoria velles, "que donen poca llet però d'una gran qualitat, amb un nivell de greix molt alt".

Aquest formatge d'agradable aroma a celler és especialment recomanat pel seu ús a la cuina, gràcies a la seva versatilitat es pot emprar per fer amanides, cremes o fins i tot gelats.

001 BLOC CABRA FLOR.00 01 20 01.Imagen fija180
Formatges El formatge d'una 'inquisidora' Roberto Lázaro
Formatge Garrotxa-Roberto Lázaro
Formatges El formatge que copien a Espanya Roberto Lázaro
Cendrat del Montsec-Roberto Lázaro_01
Formatges Celery: "Només van quedar les cabres" Roberto Lázaro
Ermesenda-roberto lazaro-01
Formatges Un formatge amb esperit mallorquí Roberto Lázaro